APROAPE DE SEMENI

Un proiect de ajutorare a familiilor, bătrânilor și copiilor aflați în situații vulnerabile – inițiat, implementat și coordonat de Biserica Penticostală Elim Hunedoara

SLUJIREA – este unul dintre scopurile majore care definesc și justifică existența noastră în calitate de Comunitate locală și de Biserică a lui Isus Hristos.

Asumarea poruncii mântuitorului – „Iubeşte pe aproapele tău ca pe tine însuţi” (Matei 22:39) – a condus la exprimarea convingerii că Biserica ELIM există pentru a sluji oamenilor – celor din biserică şi celor din afara ei. Prin tot ceea ce face, Biserica este chemată să manifeste dragostea lui Dumnezeu faţă de cei din jur.

Nevoi au fost și vor fi în continuare. Pe săraci îi avem întotdeauna cu noi, a spus Domnul Isus. Nu vom putea să rezolvăm toate nevoile semenilor noștri, dar putem face ceva!

În contextul crizelor majore cu care se confruntă omenirea, Biserica nu are dreptul să stea nepăsătoare. Mai mult ca oricând, compasiunea exprimată prin vorbe trebuie unită cu fapta și adevărul (1 Ioan 3:18). Altfel, credința fără fapte, este moartă în ea însăși (Iacov 2:17).

Prin intermediul voluntarilor și cu ajutorul credincioșilor care se roagă și dăruiesc cu toată dragostea, continuăm să fim alături de cei care au nevoie de ajutor: persoane în vârstă sau bolnave aflate în situații de risc, familii nevoiașe aflate la limita subzistenței, copii proveniți din familii care trăiesc în condiții improprii sau medii dezavantajate economic și social.

O masă caldă, un pachet cu alimente, o haină, un pachet cu produse de igienă personală sau orice alt ajutor putem oferi în situații de criză…

Derulăm proiecte în mod regulat sau ocazional în Hunedoara și localitățile din împrejurimi, în diferite zone din Oltenia, Moldova și Ukraina.

Dacă vrei să fii ”Aproape de semeni”, o poți face înălțând o rugăciune înaintea lui Dumnezeu sau contribuind cu o donație constând în alimente, produse de igienă personală / curățenie sau bani.

Pentru aceasta, ne puteți contacta la numărul de telefon:

0722 871855 (pastor Marius Hanganu).

Pentru donații financiare (lei sau valută):

Biserica Penticostală Elim Hunedoara

Cont bancar: RO78RNCB0162150443490001

Codul SWIFT: RNCB RO BU

Banca Comercială Română – Sucursala Hunedoara